Personal Group Training Woerden | SportFysio Woerden
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Personal Group Training, staat voor resultaat. Met maximaal 12 man tegelijk verleg je op je eigen niveau je grenzen. Het doel is om iedere les weer een beter resultaat te boeken en een stijgende lijn te bereiken. Iedere sporter doet dit op zijn eigen niveau, maar in een groep waarin de trainer de individuele doelen helpt te bereiken en blijft motiveren en ondersteunen.

HIIT Active Training (45 minuten)

HIIT active training (45minuten)

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Dit is een mix van kracht en conditie training, waarin de hoge intensiteit centraal staat. De Airbike is een terugkerend onderdeel van deze trainingsmethodiek, die afgewisseld wordt met krachtoefeningen. Door de intensiteit en de trainingsmethode, zoeken we de Orange zone op.

De Orange zone is een zone die bereikt wordt wanneer er getraind wordt op minimaal 80% van de maximale hartslag. Wanneer er in de Orange zone getraind wordt, treedt het effect van EPOC (Excess Post- Oxygen Consumption) op. Dit heeft betrekking op de hoeveelheid extra calorieën die het lichaam na een training nog extra verbrandt, om ervoor te zorgen dat het lichaam weer in dezelfde toestand terugkeert zoals voor de training. Hierdoor blijft je verbranding tot wel 2 uur na de training 6-15% verhoogd, wat zorgt voor optimaal resultaat.

Tijdens deze workout houden we je individuele resultaten goed in de gaten en helpen we jou om elke training weer net iets beter te presteren dan de training ervoor. De gehele training wordt gemonitord met Polar club, om zodoende jouw inspanning te meten.

De training is toegankelijk voor elk niveau, je zoekt dan ook jouw persoonlijke grens op.

Workouts

Power and Strength

Krachttraining is een belangrijk onderdeel van een sterker lichaam. Onze Power and Strength workout is perfect voor als je sterker wilt worden en beter in shape wilt raken. Tijdens de workout houden we je individuele resultaten goed in de gaten en helpen we je om elke training weer net iets beter te presteren dan de training ervoor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.